A fogpótlás ára változó lehet

Egyre több embernél van szükség erre a beavatkozásra, hiszen az idő múlásával a rágócsontok is öregednek és tönkremennek. A fogpótlás ára több lényeges dologtól függ. Az eljárás során fejlett módszereket, alapanyagokat használnak. Ezáltal mindenegyes alkalommal képesek tökéletesen visszaadni a fogak eredetiségét. Kétféle szerepet tölt be: egyrészt esztétikait, a szép mosoly érdekében, másrészt funkcionálisat, amely a megfelelő rágást biztosítja. A folyamat mindig a lenyomatvétellel kezdődik. Ehhez speciális alapanyagokat vesznek igénybe. Ez alapján készítik el a koronát, valamint a hidat is. A fogpótlás ára az anyagösszetételtől is változhat.

Például lehet porcelán korona, fémmentes cirkónium korona, cirkónium fogászati híd, illetve teljes kerámia koronák és hidak. Bármelyiket is választja jól fog járni, hiszen gyönyörű lesz a mosolya és sokkal felszabadultabban fog viselkedni. A fogpótlás ára a kezelések számán is alapulhat. Hiszen minden alkalommal valamilyen új műveletet végeznek el, vagy javítanak valamit.

Ha szeretné ezt elkerülni, akkor ahogy csak tudja óvja, védje meg rágócsontjai! Erre kiváló megoldás a fogkő eltávolítás menete, ami teljesen fájdalommentes. Nagyon kíméletes módszerről van szó.

Ultrahangos készülékkel történik, úgynevezett depurátorral. Rengeteg jó tulajdonsága van. Többek között azért is szeretik olyan sokan, mert teljesen biztonságos, hiszen nem károsítja a fogzománcot. A készülék működő vége rezgő mozgást végez, amelynek hatására a kő lepattan a zománcról. Legtöbbször érzéstelenítő alkalmazása nélkül történik, viszont fokozott fájdalomérzet esetében történhet érzéstelenítésben. A fogkő eltávolítás menete során speciális pasztát és kefét is alkalmaznak, gumiharangokkal simára polírozzák a felületét.

A sima felszínnek köszönhetően nem tapad meg rajta a lepedék. Rendszeres mosással tiszták és fogkőmentesek lesznek rágócsontjai. A folyamat elvégzését körülbelül hat havonta ajánlják, így mosolya mindig csodálatos lehet. A fogkő eltávolítás menete és ideje személyenként változó, mivel mindenkinek másképp és más helyeken alakul ki.