medenceporszívó

A medenceporszívó segítségével mentesül az algáktól

Ha az embert a vágyairól kérdezik, akkor több mint valószínű, hogy a felsorolt álmok között szerepelni fog egy tágas, családias ház. Az álomotthonok javarészt medencékkel is rendelkeznek, amelyek a melegebb nyári hónapokban kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak a família mindenegyes tagjának. Azonban a víztárolóknak a tisztítása már korántsem kellemes, a medenceporszívó pedig ezekben a pillanatokban mentőövet jelenthet. Az említett masina már hazánkban is beszerezhető, mégpedig a www.robotguru.hu honlapról.

Ezekről a készülékekről tudni kell, hogy konkrétan teljes egészében leveszik a terhet a tulajdonosaik válláról, hiszen egészen precíz munkát végeznek. A medenceporszívó nem csupán annak az alját, hanem az oldalfalait, sőt, a magasabb részeket is alaposan letakarítja a szennyeződésektől. Nem csupán a szemmel látható fertőzéseket képes eltüntetni, hanem az algával és a baktériumokkal is tökéletesen elbánik.

A medenceporszívó tárolásán nem kell aggodalmaskodni, ugyanis megrendelésekor egy raktározási kocsit is mellékelnek a csomagba. A kényelmet ennél magasabb szintekre is lehet helyezni és a házon belüli higiéniáról is lehet gondoskodni anélkül, hogy verejték jelenne meg az illető homlokán. A robot takarítógép szintén beszerezhető a szóvá tett weboldalon. Ez az alkalmatosság tulajdonképpen a porszívókat helyettesíti, annyi különbséggel, hogy képes önmaga elvégezni a feladatokat, mindenféle beavatkozás nélkül, vagyis összegyűjti a hajszálakat, a szöszöket, a morzsákat a földről.

A robot takarítógép parketten és szőnyegen is kifogástalanul dolgozik, azonban azt tudni kell, hogy amikor bármilyen kárpitot észlel, akkor turbó üzemmódba lép, ami azt jelenti, hogy erőteljesen portalanít. A robot takarítógép akkumulátora hozzávetőlegesen másfél-két órán át képes működni, ez az időintervallum pedig a nagyobb lakások esetében is hasznosnak bizonyulhat. Tárolása könnyű, súlya pedig egészen kevés, ugyanakkor rengeteg színkombinációban elérhető. A produktum kiszállításáról futárcég gondoskodik.