Az autófóliázás árak sokfélék lehetnek

Elég sokan sötétítik be járművüket a komfortosabb érzés érdekében. Az autófóliázás árak a munka minőségétől is nagyban függenek. Maga az anyaga poliészter, ami annak ellenére, hogy nagyon vékony, több rétegből áll.

Vastagságát illetően 25 és 175 mikron között mozog. Az autófóliázás nagyon aprólékos feladat, ezért minden esetben szakember végzi el. Sok tulajdonsága ismeretes, még pedig, hogy véd a hő és az ultraibolya sugarak ellen, energiát takaríthat meg vele, valamint nem utolsó sorban még dekoratív is.

A folyamat elvégzése az üveg megtisztításával kezdődik, ilyenkor zsírtalanítják, portalanítják a felületet. Az autófóliázás árak az alapanyagokon, a pigmentek típusain, a ragasztó összetételén és egyéb dolgokon is alapulhatnak. Vannak akik a karosszérián is alkalmazzák ezt a módszert. Ebben az esetben poliuretán vagy PVC alapú terméket használnak. Az előzőt dekoráció szempontjából, míg az utóbbit a fényezés védelmére helyezik fel. Ezek általában színtelenek, a vastagságuk pedig sokféle lehet.