Felújítja otthonát?

Az építkezéseknek van egy olyan szegmense, amivel igen kevesen foglalkoznak előre, pedig sem időben, sem pénzben nem elhanyagolható, ez pedig a sitt eltakarítás.
Még egy teljesen új ingatlan építése közben is komoly sitt mennyiség keletkezik, amikor pedig felújítunk, átalakítunk, vagy egy régi épület helyén szeretnénk újat emelni, akkor ez még jobban megjelenik a végelszámolásnál. A sitt eltakarítását sokan azért nem veszik figyelembe, vagy csak nem gondolják fontos tényezőnek, mert úgy gondolják, majd azt elvégzik maguk, ezzel is spórolva, de nem veszik figyelembe, hogy sok esetben ez többkilós tömböket, éles darabokat, veszélyes elemeket tartalmazhat, és építkezés közben is foglalkozni kell vele, mert koszban nem tudnak dolgozni a munkások, így, ha magunk végezzük, értékes napokat veszíthetünk.
A sitt takarítás nem olyan, mint amikor fel kell porszívózni a szőnyeget. A szabályok szerint a sittet nem lehet a kommunális hulladékba keverni, és egy építkezésen ez nem is opció, mert általában minimum egy konténerre van szükség, abból sem a legkisebbre.
Nem véletlen, hogy a sitt takarításra a cégek külön árat szabnak meg, néha külön brigádot is küldenek, így nekünk sem szerencsés, ha fél vállról vesszük a dolgot, inkább kérjünk profi segítséget, higgyék el, megéri és valójában szükséges is!