Hordjunk pólót

Hordjunk pólót, sőt hordjunk egyedi pólót. Sokan úgy gondolnak a pólóra, hogy az csak sportoláshoz vagy szabadidős tevékenységhez hordható ez nem igaz. Nagyban megkönnyítheti  a hétköznapokat ha van pár remek póló a ruhatárunkban.

Ez olyan alapdarab ami könnyen kombinálható és hordható elegánsan is. Nők kombinálhatják szoknyával vagy szövetnadrággal és blézerrel. Férfiak hordhatnak egyedi galléros pólót és így egy olyan megjelenést hozhatnak létre ami elegáns de nem kényelmetlen. Mindennap inget hordani kényelmetlen lehet.

Reggelente vasalni kell, napközben vigyázni kell rá, hogy ne gyűrjük teljesen össze, szóval összességében nehéz praktikusan hordani, míg egy galléros pólóval tökéletesen kiváltható és sokkal kevesebb munka van vele viszont ugyanolyan elegáns összhatást lehet elérni vele.

Egyedi pólókat hordhatunk sportosan is, lazán egy farmerrel és ahogy közeledik majd a jó idő egyre több pólót hordhatunk és ezáltal egyre egyszerűbb lesz a reggeli ruha választás. Az egyedi póló meggyorsítja a hétköznapokat és leegyszerűsíti az öltözködést.