Svédmasszázs tanfolyam karácsonyra

Olyan csúnya, kellemetlen idő köszöntött ránk, biztosan nem vagyok egyedül, aki a párjával együtt a szabadidejének nagy részét összebújva, tévénézéssel, forró kakaóval tölti, a kellemes, meleg, puha pokrócok között.
Viszont, mivel a mozgáshiányban elgémberedünk, egyre gyakrabban próbáljuk rávenni egymást egy kis esti masszázsra, hogy felfrissítsük izomzatunkat. El is gondolkodtunk rajta, hogy meglephetnénk egymást karácsonyra egy-egy svédmasszázs tanfolyammal. Bár még nem döntöttünk, igen vonzó ajánlat, folyamatosan ott motoszkál, mert nem lenne rossz, ha mind a ketten, igazi, profi masszázst tudnánk nyújtani a másiknak.
Arra is gondoltunk, hogy egyikőnk svédmasszázs tanfolyamra megy, a másikunk pedig valamilyen egyéb masszázs tanfolyamot végez el, és majd átadjuk egymásnak a különböző fogásokat.
Képzeljék el, mennyire jó lehet, mikor hetente kétszer háromszor olyan masszázsban lehet részünk, melyet a már profi szerelmünktől kapunk és cserébe még mi is meg tudjuk őt masszírozni, legalább annyira profi módon!
Ugye, hogy nem is olyan elvetemült ötlet a masszázs tanfolyam karácsonyra? Itt az ideje, hogy ön is kipuhatolózza párjánál, nem érdeklődik e valami ilyesmi iránt, mert akkor már meg is van a karácsonyi ajándék ötlete, ráadásul ön is igen jól járhat vele!