A rendszeresen bulizók nagyobb eséllyel veszik igénybe a plasztikai sebészetet

plasztikai-sebeszet-es-bulizasMegtörtént már veled, hogy belenéztél a tükörbe, és mivel túl tramplinak találtad az orrod, azonnal foglaltál is egy idõpontot konzultációra a legközelebbi plasztikai sebészeten?

 

Nos, veled talán még nem esett meg, de úgy tûnik, valaki minél többet jár társaságba, annál nagyobb eséllyel fogja magát elõjegyeztetni valamilyen plasztikai mûtétre.

Több plasztikai sebész beszámolója szerint, a fiatalok ma már nagyobb eséllyel csináltatnak mellplasztikát, hasplasztikát, arcplasztikát vagy bármilyen egyéb plasztikai beavatkozást, pusztán azért, mert rengeteget adnak a megjelenésükre, amikor belépnek egy buliba. Azzal, hogy egyre több bulizni járó esik át ilyen mûtéteken, egy teljesen új trend van kialakulóban: minél többen nagymellû, vastag ajkú lány szaladgál a táncparketten, annál többen lesznek azok, akik rájuk akarnak hasonlítani. Amikor belépsz egy buliba, az elsõ benyomás számít igazán, az, hogy egybõl észrevesznek-e. Úgy tûnik egyre több az olyan fiatal, fõleg lányok, akiknek igenis fontos ez az elsõ benyomás.

a plasztikai sebészet egyre népszerûbb a bulizók köreiben

A számok tökéletesen alátámasztják az új trendet. A 2013-14-es években folyamatosan emelkedett azoknak a 30 alattiaknak a száma, akik valamilyen injekciós kozmetikai beavatkozáson estek át. Az arcplasztikai beavatkozások 80%-át nõkön végezték, akiknek a legfõbb céljuk az volt, hogy megõrizzék fiatalos külsejüket. Azokat a férfiakat, akik szintén részt vettek valamilyen plasztikai sebészeti beavatkozáson leginkább a ráncok foglalkoztatták.

A bulikban készült fotók, csakúgy mint a selfie trend, sokkal öntudatosabbá teszik az embereket. A megkérdezett sebészek szerint, sokan vannak azok, akik valamelyik fotót nézegetve elégedetlenek lesznek az állukkal, az orrukkal vagy az arcukkal, és ezért elõjegyeztetnek egy idõpontot. A legújabb, kamerával felszerelt mobiltelefonok, amelyekrõl egy gombnyomással megoszthatóak a legfrissebb képek, felgyorsítják a trendet. Ennek is köszönhetõ az, hogy egyre több az olyan fiatal nõ, aki minden képen a lehetõ legjobban akar kinézni.