Az e-számla megkönnyíti az adminisztrációt

A pontos, jogszabályoknak megfelelő számlázás energiát és odafigyelést igényel. Kivéve, ha ezt egy hatékony számlázó program elvégzi Ön helyett!

számlázás

Az e-számla kiállítása gyors, egyszerű, és költséghatékony megoldás, ráadásul az esetleges figyelmetlenségből adódó hibákat is kiküszöbölheti vele, mivel ügyfél- és terméktörzsadatait, valamint bankszámlaszámát, tranzakciós valutáit előre elmentheti.

Ennek segítségével a számla kiállításakor az előre felvitt lehetőségek közül csak választani kell, és néhány kattintással kész is az e-számla, melyet e-mailben elküldhet partnereinek, akik a linkre kattintva azonnal láthatják is a beérkező számlát. Az e-számla megkíméli Önt a nyomtatás és postázás költségeitől, a környezetért pedig a feleslegesen használt papírhalmok kiküszöbölésével tesz. Egy profi számlázási program mindig biztonságosan tárolja adatait, amelyeket a kétfaktoros belépést követően bármikor, bárhonnan elérhet, és használhat. Fejlessze vállalkozását, éljen az e-számla nyújtotta kényelemmel!