Új generációs konzol az új generációs fiataloknak

A konzolos játékoknak egyre jobb játékélményt, szebb grafikát, élethűbb kidolgozást kell biztosítaniuk, hogy a fiatalokat le tudják kötni. Korunk fiataljai már kínzásnak vennék, ha pár percet kellene játszaniuk egy 10 évvel ezelőtti elektronikus játékkal, mivel a mostaniakhoz képest összehasonlíthatatlanul gyengék a régiek.

ps4

A játékok fejlődése azonban szükségessé tette mind a Sony által forgalmazott PlayStation 3, mind a Microsoft általi Xbox 360 konzolok továbbfejlesztését. Így született meg a PS4 …

…és az Xbox One, amelyek már a konzolok új generációját képviselik. Sokkal erősebb hardver, fantasztikus tudás jellemzi mind a PS4-et, mind az Xbox One-t. Az új konzolokra már jöttek ki olyan játékok is, amelyek a most már elavult technológiának számító előző konzolgenerációra meg se fognak jelenni. Az Xbox One kinect szenzora sokkal érzékenyebb, precízebb lett, mint az elődjéé, így az ezzel mozgatott játékosunk is sokkal precízebben kezelhető mostantól. Természetesen ugyanez igaz a PS4 érzékelőjére is.