Kicsitől a nagyig, egyszerűtől a luxusig, bármit egyedileg, konténerekből

Egyre gyakrabban találkozhatunk konténer helyiségekkel, ahogy a nagyobb városokban járunk-kelünk. Ezek viszont, bár valóban terjednek, még leggyakrabban egyszerű, konténernek is látszó, céleszközök, építkezéseken, vagy parkolók bejáratánál, esetleg rendezvényhelyszíneken.
Mivel külföldön ennél már sokkal előrébb járnak, mi úgy gondoltuk, hogy itthon is elérhetővé tesszük az egyedi konténer helyiségeket, hiszen ezek akár gyönyörű luxuslakásokként is megállják a helyüket, de felhasználásuknak valóban csak az emberi fantázia szabhat határt.
Egy egyedi konténer sok esetben csak a belső kialakításában különleges, de ismerünk olyan megoldásokat is, ahol a külső szemlélődő meg sem tudná mondani, hogy nem egy hagyományos, vagy éppen könnyűszerkezetes ház előtt áll.
Egyedi konténer felhasználásával építenek iskolákat, lakásokat, nyaralókat, aranyos kis irodákat, de még egész stadiont is.
Az egyedi konténer épület azért is jó választás, mert jóval olcsóbb, mint a hagyományos tégla építésű ingatlanok, hihetetlenül gyorsan felépíthetőek, rendkívül stabilak és ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben és akár át is szállíthatóak egy másik helyre, hiszen több nagyobb elemből vannak összeszerelve.