Megoldás a kerti szerszámok tárolására

Hétről hétre visszatér a probléma, hogy meg kellene oldanom a kerti eszközök tárolását, akkor is, amikor épp nem használom.
Jogosan merül fel a kérdés, hogy ha egész télen tudtam hova tenni, akkor ilyenkor miért szenvedek vele, de el kell, mondjam, hogy télen úgymond „télire” volt elrakva, ami egy fél napos el és tavasszal előpakolást jelent a kinti műhely padlásából. Ezt pedig nem annyira szeretném hetente, vagy akár hetente többször eljátszani, úgyhogy ilyenkor minden csak a fal mellé van tolva, vagy a kis elő tető alatt áll, remélve, hogy nem ázik meg, ha már esztétikai szempontból sehogyan sem lehet optimális.
A megoldást számomra egyre tisztábban láthatóan az jelenti, ha beszerzek egy fém kerti tároló konténert. Gondolkoztam azon is, hogy elég lenne számomra a nyári hónapokra egy raktárkonténer bérlés, hiszen csak akkor van tényleg szükségem a dologra, mikor több időt szeretnénk szórakozással tölteni az udvaron, tehát valóban jó az idő. Viszont, el kell ismernem, hogy ebben az esetben a páromnak van igaza és a raktárkonténer bérlés kicsit felesleges, hiszen nem lenne baj, ha télire is ott lenne a fém kerti tároló konténer és nem kellene minden évben a pakolászással szenvednem, amit persze nem is igazán szeretek csinálni, inkább csak muszáj.