mágnes

Miben segíthet a mágneszár?

Az otthonok védelmére már rengeteg nagyon jó riasztórendszer és megfigyelő kamera lett kifejlesztve, amelyek azonban egy nagyobb épület vagy terület esetén talán nem elegendőek. Ezért érdemes plusz alternatívákban is gondolkodni. A mágneszár célja abban rejlik, hogy egy nehéz akadályt állítson azok elé, akik illetéktelenül akarnak bejutni az adott helyre.

Meggátolja az elektromos beléptető rendszerek könnyű feltörését, így az ajtók nem fognak olyan könnyen és gyorsan kinyílni, ezért a riasztásra is több idő marad.

Érdemes már az első kapunál alkalmazni egy ilyen kiegészítő kelléket, mert ezzel már az udvart is meg tudja védeni és a kint tárolt értékeket sem érheti semmilyen kár.

A mágneszár tehát olyan előnyökkel jár, amelyeket mindenképp érdemes kihasználni. Felszerelése ráadásul nem jelent különösebb problémát, de azt mindenképp tudni kell, hogy ez csak az árammal összeköttetésben tud megfelelően működni, tehát szükséges ilyen beléptető rendszerrel együtt alkalmazni. Védje kellőképpen a nagyobb területeket a mágneszár bevetésével!