Supinált téli gyerekcipők az egészség szolgálatában

A hideg időszakra való felkészülésben fontos szerepet játszik a megfelelő ruházat, lábbelik beszerzése, kiválasztása, ami gyermekeink esetében körülményesebb feladatnak bizonyul, mivel gyermekeink folyamatos fejlődésben vannak, elengedhetetlen, hogy a nekik alkalmas lábbelit viseljék. A babaesgyerekcipo.hu supinált talpú téli gyerekcipőkkel egészséges lesz csemeténk lába és fejlődése.

babagyerek cipo

A babaesgyerekcipo.hu több féle cipőt forgalmaz, találkozhatunk itt bakanccsal, gumicsizmával, hótaposóval, tornacipővel és papuccsal, szezonnak megfelelően. Különböző méretekből választhatnak a vásárlók, 17-es mérettől egészen 40-es méretig. Kínálatuk tartalmaz D.D. step, Asso, Pablosky, Gioseppo, Rieder, Szamos, valamint Szamos supinált, (döntött) talpú cipőket, szandálokat, bakancsokat és csizmákat nagy választékban.

 

A supinált talpú cipő egyedülálló módon támogatja a láb egészséges kifejlődését. Megerősített kérge megtámasztja a saroktő csontját, és a sarok ékkel van ellátva, ez tartja a lábfejet és a bokát, így megakadályozva a lábfej elmozdulását, ez által helyes tartást és egészséges lábfejlődést biztosít. A cipők sarka belülről kifele döntött, a sarok belső része magasabb a külsőnél, ami korrigálja a boka bedőlését. A cipők talpának anyaga műanyag, nagy kopás állóságú, hajlékony, könnyű és rugalmas, amely csúszásmentes járást biztosít.  A lábbal érintkező részhez viszont valódi bőr bélést használnak, ami puha és elősegíti a láb levegőzését. A talpbetéttől a nyelven keresztül mindenhol bélelt, így hatékonyan nyújt védelmet a hideg ellen. A nyelve bevarrt orkán anyag vagy bőr, nem ázik be és nem csúszkál el viselés közben. A supinált gyerekcipők orvostechnikai eszköznek minősülnek, így elszámolhatók egészségpénztáraknál készpénzfizetési számla ellenében.

 

Az áruház kínálatában kizárólag baba és gyermekcipők szerepelnek, amelyek on-line rendelhetőek meg, házhoz szállítással. Téli cipők, bakancsok, csizmák, kis hótaposók között is találhatunk supinált talpú cipőcskéket. A Szamos supinált talpú gyermekcipőiből válogathatnak a szülök gyermekeik számára kényelmes, meleg darabokat hidegebb napokra. Vannak barna, kék, világoskék, szürke és keki bakancsok fiú gyermekek számára, míg a lányoknak bordó, mályva, lila, rózsaszín és virágos vagy szívecskével vagy pillangóval esetleg csillaggal díszített bakancsok közül lehet választani. A bakancsok tépőzárasok, bundával béleltek és vízállóak. Vannak magas szárú modellek is, amelyek a bokát is jól körülölelik, megtartják.

 

A babaesgyerekcipo.hu téli cipőkínálatának ára 12600 Ft – 14890 Ft között változhat, és érdemes figyelni a különböző ajánlatokat, akciókat, hiszen egy-egy darabot óriási árengedménnyel szerezhetünk be. A termékek megrendelésekor meg ajánlott lemérni a lábméretet és összevetni a cipő belső talpméretével, hiszen a számozások gyártónként is változhatnak.